Magiczny sklep z prezentami

£9.9
FREE Shipping

Magiczny sklep z prezentami

Magiczny sklep z prezentami

RRP: £99
Price: £9.9
£9.9 FREE Shipping

In stock

We accept the following payment methods

Description

Pa marrë parasysh temën tuaj, PowerPoints të suksesshëm varen nga tre faktorë kryesorë: komandimi juaj për mjetet e dizajnit të PowerPoint, vëmendja juaj për proceset e prezantimit dhe përkushtimi juaj për stilin e qëndrueshëm. Këtu janë disa këshilla të thjeshta për t'ju ndihmuar të filloni të zotëroni secilin prej atyre faktorëve dhe mos harroni të shikoni burimet shtesë në fund të këtij postimi. Si të bëni një prezantim të PowerPoint

Ju nuk doni të paraqisni të njëjtën diapozitivë të saktë, thjesht me përmbajtje të ndryshme në të. Kjo do të mërziste audiencën tuaj. Sigurohuni që të krijoni variacione të shumta, duke akomoduar disa nga përdorimet e zakonshme për diapozitivët. Të paktën, do t'ju duhet: Do të keni gjithashtu mundësinë për të lëvizur animacione ndërsa redaktoni diapozitivat tuaja me funksionin "Renditja e animacionit" në shiritin e sipërm. 7. Ruani prezantimin tuaj.

Këshilla për prezantimin e PowerPoint

të e një prezantimi të suksesshëm- përgatitja, prezantimi dhe post-takimi- janë një mënyrë tejet e mirë për të menaxhuar të gjithë procesin, duke u siguruar që çdo aspekt i prezantimit, nga ideja deri te zbatimi, është totalisht i optimizuar. Suksese dhe prezantim të mbarë! Ji fleksibël. Mos mbaj qasje të ngurtë. Nëse një pyetje vjen shumë para kohe, mos reago me bezdi apo injorim. Tregohu fleksibël dhe fokuso bisedën tek interesat e pjesëmarrësve. Nëse ndodh që mbaron përpara planit, mos e mbush kohën sa për të thënë. P.S. Çfarëdo që të ndodhë, mos e kalo kohën që të është caktuar. Kjo do ta mërzisë audiencën. Format e sotme përfshijnë një funksion shumë funksional të Formave të Zgjuara, i cili ju mundëson të krijoni diagrame dhe diagrame rrjedhjeje brenda pak kohe. Këto mjete janë veçanërisht të vlefshme kur konsideroni se PowerPoint është një medium vizual. Listat e paragrafëve dhe plumbave janë të mërzitshme - mund të përdorni forma për të ndihmuar në shprehjen e mesazhit tuaj më qartë. 8. Krijoni forma të personalizuara. Softueri i palës së tretë që integrohet plotësisht në skedën e zhvilluesit të PowerPoint mund të përdoret për të ngulitur një faqe në internet direkt në PowerPoint tuaj duke përdorur një iframe normale HTML. Një nga mjetet më të mira është LiveWeb, një program i palëve të treta i zhvilluar në mënyrë të pavarur.

Kontrollo disa herë aspektet teknike të prezantimit. A shfaqet video siç duhet? A ke adaptorët e nevojshëm për tu lidhur me PC? Është më mirë të jesh i mbi-përgatitur sesa i papërgatitur. Nuk ja vlen të hidhet poshtë gjithë puna që ke bërë nga nënvlerësimi i një aspekti teknik. Klikoni "File" dhe "Save", duke u siguruar që të specifikoni se cilën dosje ose destinacion dëshironi të ruhet PowerPoint-i juaj. 8. Drejtoni prezantimin tuaj.

Fjala e lirë – A është fjala e lirë diçka që kemi ende? A e keni atë tani ndërsa jepni këtë prezantim? Është shumë e lehtë për t'u përgjigjur. Nuk ka asnjë arsye për të krijuar këto dizajne pa pushim. Tani që keni disa për të nxjerrë, thjesht mund t'i kopjoni ato para se të futni përmbajtjen tuaj. Ja se si ta bëni këtë: Shumë përdorues nuk e kuptojnë se sa fleksibël janë bërë mjetet e formës së PowerPoint. Në kombinim me opsionet e formatit të zgjeruar të lëshuar nga Microsoft në 2010, potenciali për një dizajn të mirë me forma është i disponueshëm. PowerPoint i ofron përdoruesit një tufë opsionesh të shkëlqyeshme për forma drejtkëndëshi tradicionale, ovale dhe drejtkëndëshe të rrumbullakosura, ndryshe nga programet profesionale të dizajnit si Adobe Creative Suite ose Quark.

Vendi më që të hap sytë që keni qenë ndonjëherë – Një eksperiencë udhëtimi ose pushime që ju ka marrë mendjen. Kjo mund të mos jetë domosdoshmërisht e juaja i preferuar përvojë ndonjëherë jashtë vendit, por ishte ajo që ju bëri të kuptoni diçka që nuk e kishit menduar më parë. Zgjidhni "Pri", pastaj "Maskë në formë" dhe më pas zgjidhni formën tuaj të dëshiruar. Ta-da! Fotografi në formë të personalizuar.Ligjet e armëve në mbarë botën – Shihni sesi shteti më i pushkatuar në botë krahasohet me vendet e tjera për sa i përket armëve në dispozicion dhe pasojave të tij. Kur krijoni një formë, klikoni me të djathtën dhe shtypni "Redakto pikët". Duke redaktuar pikat, ju mund të krijoni forma të personalizuara që i përshtaten nevojës suaj specifike. Për shembull, mund të riformësoni shigjetat për t'iu përshtatur dimensioneve që ju pëlqen. Përfshi audiencën. Njerëzit pëlqejnë të flasin vetë : është natyra njerëzore. Përveç kësaj, është e vështirë të qëndrosh i fokusuar për shumë kohë kur dëgjon një monolog. Alterno prezantimin me pjesëmarrjen e audiencës. Pyet, ofro kuice dhe fto pjesëmarrësit të japin opinionin e tyre. Bëje audiencën të artikulojë konkluzionet e tua. Një mesazh përvetësohet më mirë nëse e themi vetë. E ardhmja ime permakulturore – Nëse jeni duke kërkuar për një ekzistencë më të gjelbër në të ardhmen tuaj, provoni t'u shpjegoni shokëve të klasës për avantazhet dhe logjistikën e të pasurit një kopsht të permakulturës.

Zvogëloni kohën e shpenzuar për përpunimin e të dhënave. Njerëzit mund ta tresin informacionin në mënyrë grafike 60,000 herë më të shpejtë sesa në formën e tekstit. Jepu atyre fuqinë për të përshkuar një dekadë të dhënash në minuta me disa grafiqe dhe grafiqe shtesë pikante. Menutë e formatit ju lejojnë të bëni rregullime të imëta që përndryshe duken të pamundura. Për ta bërë këtë, klikoni me të djathtën mbi një objekt dhe zgjidhni opsionin "Format". Këtu, ju mund të rregulloni hijet, të rregulloni matjet e formave, të krijoni reflektime dhe shumë më tepër. Menuja që do të shfaqet duket si kjo:GIF-të janë pamje të animuara të përdorura për të komunikuar një gjendje shpirtërore, ide, informacion dhe shumë më tepër. Përdoruesit shtoni GIF në Powerpoints të jesh qesharak ose të demonstrosh shpejt një proces. Easyshtë e lehtë të shtosh GIF në diapozitivët e tu. Për ta bërë këtë, thjesht ndiqni këto hapa: Merrni vendime të informuara arrijnë në rezultate pozitive. Nëse shihni se shitjet e produktit tuaj po rriten vazhdimisht gjatë viteve, është më mirë të vazhdoni ta mjelni atë ose të filloni ta ktheni atë në një grup spin-offs (shoutout Star Wars👀).  • Fruugo ID: 258392218-563234582
  • EAN: 764486781913
  • Sold by: Fruugo

Delivery & Returns

Fruugo

Address: UK
All products: Visit Fruugo Shop